5 lucruri pe care bărbații ar vrea ca femeile să le știe despre sex

01 September of 2015

© rdrgraphe / Fotolia

© rdrgraphe / Fotolia

Freud numește sexualitatea feminină “continentul negru” iar cea masculină “planeta neagră”. Dar atunci când vine vorba de sex, bărbații sunt cei care vor să iasă în evidență foarte mult și să-și arate experiența. Iată ce ar vrea bărbații să știi:

1. Le place să fie lăudați. Bărbații sunt mereu îngrijorați pentru felul în care arată, ei cred că au burta mare sau parul le stă prost. Le este teamă că vor da greși în pat din cauza aspectului fizic. Un pic de laudă nu strică. Încearcă să îi spui ceva frumos, ceva ce îl va face să se simtă în largul lui.

2. Le este teama de intimitate. Cercetătorii americani au constatat că  și bărbații sunt afectoși și că au tabieturi în intimitate. Însă nu toți bărbații sunt dispuși să-ți arate toate astea de la început. Ce ar trebui să faci în acest caz? Să ai răbdare și să înțelegi că repectivul își dorește intimitate doar că are nevoie de timp pentru a se acomoda cu ideea.

3. Vor pasiune, nu neapărat romantism. Doctorii sexologi spun că bărbații au nevoie de sex pasional dar în același timp si de puțină duritate care să dea gust actului sexual pentru a nu interveni monotonia. Nu este vorba de cine domină pe cine, ci doar teama de obișnuit și monotonie.

4. Le plac fanteziile. Femeile nu au curajul să pună în aplicare toate fanteziile pe care le au (și, le au!) deoarece le este rușine sau chiar le este teamă ca nu cumva să fie judecate. În schimb bărbații recunosc că au și își doresc să le aplice. Faptul că îi îndeplinești fantezia nu înseamnă că ești o femeie cu moravuri îndoielnice, ci, dimpotrivă, vei crește în ochii lui.

5. Le place să vorbeasă în timpul sexului. Chestia asta duce la și mai multă plăcere. Dar nu orice cuvânt poate duce la așa ceva, doar cele pasionale. Dacă știi că-i place, dă-ți frâu liber imaginației. (Cristina Iliuță)

Comments

comments

Previous:

Inteligenta emotională, factorul care ne ofera calitatea vietii

Next:

Atât de aproape de fericire!

You may also like

Post a new comment