5 lucruri interesante din lumea sexului

10 February of 2016

Ciudate, amuzante și uneori incredibile sunt căile amorului! Iata cateva dovezi:

1. Care-i cea mai tare invenție din lumea modei a ultimilor ani? Femeile din Anglia au votat sutienul push-up – spune
un studiu recent.

2. Nu din prima, ci din a șasea! Conform mai multor studii efectuate prin­tre femei, ma­­joritatea susțin că  momentul ideal de a face sex cu cineva pentru prima oară este după circa cinci întâlniri.

3. Balenele sunt animale uimitoare, mai ales masculii de balene. Pentru a cuceri o femelă, masculul îi cântă serenade, care pot dura și până la 20 de ore. Iar când se încing lucrurile, vine cu o ofertă de nerefuzat: un penis de doi metri lungime – cel mai mare penis din lume!

4. De „origami“ am auzit cu toții, este tradiția japoneză de a realiza din hârtie tot felul de mici opere de artă, pliindu-le în formă de diverse figurine.  Dar de „kokigami“ ați auzit? Vă spunem noi,  este arta de a-ți înveli  penisul în asemenea  figurine de hârtie, care se in­troduc în
jocul erotic…

5. Sex în somn? Și să nici nu-ți mai amintești nimic a doua zi dimi­nea­ță? Da, se poate. Cercetătorii americani denumesc acest fenomen „sexsomnia“ și în categoria aceasta intră masturbările involuntare, precum și actul sexual inconștient – în cazul în care există un partener „la îndemână“.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Ada Oprea
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Ce sa-i spui si ce sa nu-i spui. Sfaturi pentru domni

Next:

Valentine, ce-ai facut?

You may also like

Post a new comment