5 idei de cadouri de casă nouă

01 June of 2016

Ai niște cunoștințe care s-au mutat recent într-o casă nouă și te-au invitat pe la ei sau au anunțat că dau o petrecere pentru a marca evenimentul? În acest caz, trebuie să te gândești la un cadou potrivit care să le înfrumusețeze locuința și să le transmită un gând bun din partea ta.

Iată câteva sfaturi care să te salveze în cazul în care ești în criză de timp sau în panică de idei:

1 O pernă decorativă sau o pătură personalizată cu monograme este un cadou util pentru oricine are o nouă casă. Pe lângă utilitatea evidentă, cu siguranță le vor deveni obiecte dragi, cu valoare sentimentală. Alege culori neutre, care să se asorteze cu orice tip de mobilă și stil de design și cere să îți fie împachetate profesionist, apoi adaugă și o felicitare cu un mesaj călduros.

2 Un buchet deosebit de la această florărie, alături de o sticlă dintr-un vin de soi și o felicitare poate fi cadoul perfect, mai ales dacă nu știi prea multe detalii despre cum și-au decorat locuința și nu vrei să le iei ceva ce nu s-ar potrivi cu stilul pe care le-au ales.

Florile au un impact puternic asupra stării noastre de spirit. O demonstrează un studiu asupra comportamentului condus timp de 10 luni de Harvard Medical School și Spitalul General din Massachusetts. Potrivit acestuia, oamenii se simt mai plini de compansiune, mai lipsiți de griji și anxietate și mai puțin deprimați când sunt înconjurați de flori, dar și că se simt încărcați cu energie pozitivă dimineața, dacă privesc un buchet de flori viu colorate.

3 Dacă ai uitat complet de petrecerea de casă nouă și nu ai timp să cauți prin magazine după cadoul perfect sau dacă nu le cunoști foarte bine gusturile oaspeților, soluția simplă este să treci pe la un magazin de decorațiuni și să întrebi dacă oferă gift carduri. Astfel, vei oferi un cadou util și vei fi sigură că amicii tăi își vor cumpăra ceva pe placul lor, care să se potrivească perfect în locuință.

4 Un album foto este un cadou elegant și simbolic, mai ales pentru niște noi proprietari. Pentru ei, începe o viață nouă, iar un album foto le oferă posibilitatea de a strânge momentele importante pe care le vor trăi. Puteți face prima fotografie chiar la petrecere, pentru a avea o primă amintire.

5 Un set de poker sau un board game nu ar trebui să lipsească din nicio casă, pentru acele momente când ei vor vrea să petreacă o seară distrativă acasă, alături de câțiva prieteni apropiați. Îl puteți inaugura atunci, dacă toți se simt dispuși să-și testeze norocul sau ingenionzitatea la jocurile strategice.

Indiferent ce cadou alegi, nu uita să îți pregătești și un mic discurs de urări de bine, prin care să îi încurajezi și să îi feliciți pentru pasul mare pe care l-au făcut. Mutarea într-o casă nouă este un eveniment emoționant, dar și puțin înfricoșător, așa că orice cuvânt de bine va fi primit cu entuziasm și veselie.

Sursa foto: Shutterstock

 

Comments

comments

Previous:

Ce nu stiai despre catelul tau…

Next:

5 idei pentru amenajarea unui living spațios

You may also like

Post a new comment