22 de întrebări ale căror 
răspunsuri trebuie să le știi până la 35 de ani

22 August of 2017

22 de întrebări ale căror 
răspunsuri trebuie să le știi până la 35 de ani

1  Ce tunsoare mi se potrivește? Ai experimentat destul și este momentul să alegi ce te pune cel mai bine în valoare. Întreabă un stilist.

2  Ce culoare de păr mă avantajează? Ei bine, trendurile vin și pleacă, alege din ele doar ceea ce îți stă ție bine.

3  Cum îmi aleg fondul de ten? Cunoaștem acele produse care îți fac pielea să arate ca o mas­că. Evită-le și nu te sfii să ceri mostre în magazine.

4  Ce ruj trebuie să am în trusa de farduri? Doar acele culori care îți stau bine, ținând cont de tipul de piele, de nuanța părului și a ochilor.

5  Ce face un beauty-blender? Te ajută să distribui uniform fondul de ten pe chip.

6  Ce cremă de față trebuie să aleg? Doar pe aceea care nu te irită și care rezolvă problemele tenului tău.

7  E musai ca loțiu­nea pentru ten să conți­nă factor de protecție? Da, întotdeauna.

8  De ce anume are nevoie tenul meu pentru a străluci? Îngri­jire constantă: dema­chiere, hidratare și masaj.

9  E crema de ochi folositoare? Da, pentru că pielea din jurul ochilor este mai subțire și are nevoie de o îngrijire specială.

10  Ce este masca hidratantă? Este un produs cosmetic care îți hidratează bine tenul într-un timp foarte scurt.

11  Trebuie să am un ruj în geantă? Da, chiar dacă obișnuiești să folosești balsamurile de buze, nu se știe când vei avea nevoie de o culoare vibrantă.

12  Ce nuanță de roșu îmi este mie potrivită? Testează cât mai multe variante, pentru a ajunge la un rezultat satisfăcător.

13  M-am pensat prea subțire. Ce este de făcut? Remediază situația cu farduri speciale pentru această zonă a feței.

14  De ce tip de mascara am nevoie? Dacă vrei gene dese, alege o mascara cu periuță groasă, iar dacă vrei alungire, optează pentru una cu peri scurți și fermi.

15  Aleg în funcție de preț sau în funcție de firmă? Prețul nu reflectă întotdeauna calitatea – așa că ar fi cel mai bine să ții cont de sfatul unui specialist.

16  Este importantă îngrijirea mâinilor? Da! Ele sunt considerate cartea ta de vizită și pielea de pe mâini spune foarte mult despre vârsta ta.

17  Ce șampon mi se potrivește? Tipul tău de păr are nevoie de un anumit produs. Nu utiliza, spre exemplu, un șampon pentru păr ondulat dacă firul tău 
este drept.

18  De ce am nevoie de un lac de bază când vreau să aplic pe unghii o ojă colorată? 
În lipsa lacului protector, unghia ta se pătează și, în momentul în care îndepărtezi culoarea cu acetonă, se îngălbenește.

19  De ce se aplică după oja colorată un lac transparent? Acesta din urmă, denumit topcoat, are rolul de a prelungi durata de viață a lacului de unghii. Simplu!

20  Ce parfum mi se potrivește?  Încearcă direct pe piele parfumurile și vei observa că mirosurile se schimbă. Nu cumpăra din impuls, încearcă mai multe variante.

21  Cât de des trebuie să-mi înnoiesc trusa de cosmetice? Fiecare produs are un termen de valabilitate. Acest lucru îl poți afla studiind cu atenție eticheta de pe ambalaj. 

22 Care este cel mai bun produs anti-aging? Există foarte multe creme care promit să facă adevărate minuni. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să ai grijă de sănătate. Fă sport, adoptă o dietă echilibrată și pune mult 
accen­t pe relaxare. Prevenția contează!

Citeste si:

 

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Uleiuri aliate tenului frumos

Next:

Mit, legendă urbană sau purul adevăr?

You may also like

Post a new comment