2021 – Previziuni astrale. Primele semne. Noua eră

24 November of 2020

După experiența dramatică pe care a avut-o omenirea cu anul 2020, an care a fost marcat de marile comjuncții, probabil una din cauzele evenimentelor catastrofale prin care am trecut toți, 2021 vine cu angajamente pentru o nouă eră, pentru o nouă lume, cu noi aspirații.

Nu poate fi analizat 2021, decât în contextul lui 2020 (dacă vei citi previziunile făcute la vremea lor, pentru 2020, o să fii uimită de cât de bine s-au pliat pe realitatea pe care am trăit-o -na), iar dacă anul care este aproape de final a fost cel în care, evoluțiile astrologie, ne-au obligat să facem lucruri de neimaginat, să ne reinventăm, să descoperim incredibile căi de supraviețuire și să ne exersăm îndelung răbdarea, 2021 este ca o schimbare de macaz.

Semnele lui 2021 vor fi bune din prima zi

Saturn și Jupiter au intrat definitiv în Vărsător, ceea ce este semnul și dovada ca am intrat toți într-o nouă eră. Schimbările se fac simțite din ultimele zile ale lui noiembrie 2020, când Neptun aduce energie și conectarea la o nouă realitate, transformată și ridicată pe o treaptă superioară. 2021 este primul an al unei noi ere.

Nimic nu va putea rămâne ascuns, totul va fi la vedere, iar nevoia de securitate și echilibru, pe care omenirea o resimte puternic va fi împlinită. Saturn se va afla în Vărsător, Uranus în Taur, iar aceasta combinație pozitivă va aduce momentul de catarsis necesar, deși nu este exclus ca acesta să fie consumat în evenimente dramatice. Influența acestui tranzit se întinde pe 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie, iar energia generată va avea impact pe parcursul întregului an.

2021 ne va aduce lupte interne, între nevoile vechi și cele noi, ale fiecăruia dintre noi. Vor rezista cei care o să găsească calea prin care se vor adapta rapid la noile condiții. Conflictul major pe care fiecare dintre noi, indiferent de semnul zodiei va trebui să-l poarte în 2021 este cel cu propriul ego, de cele mai multe ori refractar la această transformare generală, obligatorie, dar în egală măsură necesară și binevenită.

Saturn dărâmă, pentru a face loc unei noi construcții. Exact asta este definiția lui 2021. Ceea ce nu mai este util interesului general, dispare.

2021 va fi un an foarte agitat

Oamenii vor trebui să-și impună punctul de vedere, iar liderii trebuie să le devină, cu adevărat slujbași! Nu sunt excluse tulburările sociale majore, dar de fiecare dată rezultatul va fi unul pozitiv, chiar dacă va implica sacrificii.

A doua planetă majoră a anului 2021, Uranus este cea care va provoca schimbările bruște, de azi pe mâine, copleșitoare, stresante și greu de gestionat pentru oameni. Uneori schimbările acestea pot să fie haotice. Reușesc să rămână în picioare doar cei care le acceptă.

2021 va fi anul surprizelor, dar nu doar al celor bune. Partea mai ușoară este că unele dintre aceste schimbări vor aduce compensații, pentru toate cele îndurate în timpul vieții, de fiecare dintre pământeni. Este un an în care destinul își va plăti datoriile, iar legea compensației va funcționa.

O conștiință colectivă

O să apară lideri competenți, luminați, umili și sinceri. Indiferent cât de dificil va fi anul 2021, indiferent cât de greu de gesionat vor fi schimbările, toate vor fi spre bine. Este vorba despre trezirea unei conștiințe colective, care nu mai poate fi dominată de nedreptate, de fanfaronadă și de impostură.

Anul 2021 are trei perioade de retrogradare pentru Mercur, toate în semne de aer, care vor fi momente extrem de puternice ce trebuie acceptate ca lecții de viață și perioade de analiză interioară.

Trei retrogradări pentru Mercur și eclipse majore

Primul ciclu retrograd al lui Mercur este în semnul Vărsătorului la 15 ianuarie, se oprește și se deplasează retrograd la 30 ianuarie, apoi staționează până în 20 februarie, revenind la normal în 13 martie. Acesta poate fi un ciclu de refacere, de îmbunătățire creativă de analiză și introspecție personală. A doua retrogradare este din 14 mai în 17 iulie, iar a treia, în Balanță, din 6 septembrie în 2 noiembrie.

Eclipsele de Soare și de Lună ale lui 2021 ne vor testa limitele. Sunt majore eclipsele de Soare. una inelară, alta totală, iar eclipsele de Lună vor completa momentele acestea de dramatism astrologic, care vor au darul benefic de a ne deschide și lumina mintea și, mai ales, spiritul.

Pe tot parcursul anului, există o temă majoră a dualității și posibilitatea de a echilibra lucrurile în folosul unei majorități reale, care duce și împinge lumea înainte prin efortul cumulat de fiecare zi. Una peste alta, anul 2021 va fi cel puțin la fel de memorabil după cum a fost și 2020. Spre deosebire de acesta, va fi memorabil în bine.

Citeste si: Horoscop chinezesc. Totul despre Bivolul de Metal

Text: otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

Previous:

Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

Previziuni astrale pentru decembrie 2020

Next:

Previziuni astrale pentru decembrie 2020. Finalul anului ciudat, este… ciudat!

You may also like

Post a new comment