10 trucuri pentru un par cu mai multa stralucire

05 November of 2015

O listă excelentă cu 10 trucuri pentru par cu mai multă strălucire. Citește și aplică!

Usucă în direcția creșterii părului. Usucă-l de la rădăcină spre vârfuri, de preferat ajutându-te de o perie.
Cu grijă și blândețe. Părul ud este foarte sensibil. După ce îl tamponezi cu prosopul, piaptănă-l cu un pieptene cu dinții rari. Ține de șuvița de păr atunci când vrei să o descurci.
Împarte-l în șuvițe. Pentru o coafură perfectă, împarte părul pe șuvițe medii. În timp ce te usuci, trece șuvițele de mai multe ori prin perie.
Difuzor pentru onduleuri. Buclele și onduleurile capătă  un aspect foarte natural dacă le usuci cu difuzorul. Aplică puțină spumă de păr înainte.

Citeste si:Nu dispera dacă iti cade parul

Protecție termică. Aerul cald al föhnului nu este tocmai prietenos cu părul. De aceea e bine să aplici înainte un produs pentru protecție termică, să hidrateze părul. Prinde părul din calotă cu o clamă. Începe să usuci partea din spate și apoi urcă treptat spre calotă.
Lasă-l să se răcească. Pentru volum maxim, pune părul pe bigudiuri mari, usucă bine cu fohnul și lasă-le să se răcească singure înainte să le desfaci.
Aerul rece fixează. După ce termini de uscat și coafat părul, un jet de aer rece de la föhn este bine-venit. Coafura se fixează, iar părul va arăta mai strălucitor. În plus, firele electrizate vor fi aranjate.

Citeste si: Masti naturale pentru un par stralucitor si sanatos

Ascunde vârtejul. Iată ce ai de făcut când vrei să maschezi vârtejurile: cu ajutorul unei perii dreptunghiulare și plate, piaptănă părul ud în direcția opusă vârtejului și în același timp usucă-l cu aerul cald al föhnului.
Volum maxim. Peria circulară este absolut necesară când vrei să te coafezi cu volum. Folosește-o cât mai aproape de rădăcină și menține-o acolo câteva secunde.

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Rasfat cu uleiuri fine

Next:

Unghii îngrijite. Unghii perfecte

You may also like

Post a new comment