10 semne ca esti dependenta de televiziune

16 July of 2015

© auremar / Fotolia

© auremar / Fotolia

Dependența de televizor nu este ceva cu care să putem glumi, ea îți afectează calitatea vieții și nici sănătatea ta nu mai este la un nivel optim. Dar cum știi că ești sau nu dependentă de TV? Iată câteva indicii:

1. Ai o agendă mică, lângă canapea, în care îți notezi toate emisiunile preferate, cu ora de începere, ca să nu uiți cumva să urmărești vreuna. Sau revista ta preferată este ghidul TV care e mai tot subliniat.

2. Câteodată uiți că personajele tale preferate nu există în viața reală și te trezești că vorbești cu cineva despre un actor sau o actriță spunându-i pe numele personajului pe care-l interpretează.

3. Când pleci în vacanță câteva zile și nu ai televizor, nu te gândești decât că pierzi 6 episoade din serialele preferate. Te liniștești apoi, știind că ele sunt înregistrate și le poți vedea la întoarcere. Pe toate, într-o singură noapte, evident!

4. Îți găsești liniștea, când ești supărată, gândindu-te la avantajele pe care le ai că posezi internet și poți vedea oricând, la orice oră, serialele preferate.

5. Ești expertă în caracterizări de personaje, poți face analogii între ele (chiar dacă sunt din seriale diferite).

6. Ești capabilă să te cerți cu cea mai bună prietenă pentru că ea crede altceva sau a înțeles altceva dintr-un episod pe care l-ați urmărit ieri.

7. Intri periodic pe net ca să cauți filme sau seriale pe care alții nu le-au văzut încă și îți faci un titlu de glorie din asta!

8. Aștepți cu sufletul la gură să pună “ăia” pe net un nou episod din serialul preferat și nu dormi noaptea dacă știi că el apare în acel interval orar.

9. Moartea personajului principal sau drama prin care trece acesta te afectează cumplit. Suferi cot la cot cu el!

10. Te faci că nu înțelegi ce vrea oftalmologul de la tine când te întreabă dacă stai cu orele în fața calculatorului sau a televizorului.

Comments

comments

Previous:

Razi si tu!

Next:

FOBIA, un obstacol pentru o viata normala

You may also like

Post a new comment