10 lucruri pe care un barbat nu vrea sa le auda de la o femeie

06 May of 2016

„Hai la cumpărături!“ înseamnă pentru el o jumătate de zi pierdută. „Te porți ca tata“ echivalează cu „Nu te porți prea bine cu mine“. Dar mai sunt și alte fraze care nu-i sunt tocmai pe plac.

Știi, eu m-am gândit și…
Dacă tu spui că te-ai gândit, e serioasă situația. Nu poate fi vorba decât de mariaj, coabitare sau de sfârșitul unei relații. „Te-ai mai gândit la viitor?“ sau „Trebuie să îmi spui exact ce gândești acum“ nu sunt lucruri plăcute pentru el, de aceea ar putea să aibă un plan de rezervă, mai precis un text pregătit pentru astfel de situații.

Fii bărbat!
Nimic nu este mai jignitor decât să-i pui bărbăția la îndoială. Sentimentele de rușine se activează și e posibil să‑ți dea o replică pe măsură: „Ce-ar fi să fii femeie adevărată și să te oprești din critici?“

Părinții mei vor să te cunoască
Când aude asta, se gândește la două lucruri: 1. Relația a depășit un stadiu optim pentru el și a trecut la un nou nivel. 2. Urmează să fie trecut prin lentilele microscopice ale membrilor familiei. Adică un stres, pentru că toți vor să se facă plăcuți.

Mă doare capul
Nu știe cu ce a greșit față de tine. Cel mai rău pentru el este că nu veți face dragoste. Tot ce poate face un bărbat este să depășească momentul, să îți aducă un medicament antiinflamator, să te țină în brațe, să te facă să râzi, și lucrurile pot să înainteze pe făgașul dorit de el.

Ex-ul nu făcea așa
Niciun bărbat nu va fi pregătit să fie comparat cu altul, să discute despre fostul tău, să afle tot felul de lucruri. În mod cert, va simți nevoia să riposteze…

Ce părere ai despre asta?
Noi, femeile, suntem curioase. Vrem să știm fiecare gând, emoție, percepție, intuiție. Bărbaților, pe de altă parte, nu le place să discute și să exploreze totul, le place să păstreze tăcerea.

Îți place de ea, o găsești drăguță?
L-ai prins uitându-se la o blondă care a trecut pe lângă voi. Întrebarea sună a capcană pentru el. Dacă spune „Nu“, l-ai prins cu minciuna. Dacă spune „Da“, nu e chiar în regulă. Practic, nu are scăpare.

Ai observat ceva diferit la mine?
Aici bărbații trebuie să se țină bine, pentru că până și ei știu că au încurcat-o cu între-barea asta. Cu cât le ia mai mult timp să răspundă, cu atât va fi mai rău. Și când într-un final el întreabă timid: „Te-ai vopsit?“, iar tu așteptai să-ți observe cerceii cei noi, atunci abia se gândește cum de nu i-a observat…

Știi că prietena X e însărcinată sau s-a logodit?
Din nou, o întrebare pe care o percepe ca pe o capcană, pentru că până și el a realizat cât de dezamăgită ești. Știe că următoarea întrebare pe care i-o vei pune este: „Noi când ne logodim/căsătorim?“ sau „Noi când facem un copil, ceasul meu biologic ticăie de ceva timp?“
Din păcate pentru el, se poate și mai rău. Pentru unii bărbați acest ,,mai rău”  se traduce prin „Dragul meu, am rămas însărcinată“.

Trebuie să vorbim
Când aude una ca asta, știe că nu urmează vești prea bune… Când o femeie spune că trebuie să discute cu partenerul ei, ea va semnaliza, de obicei, probleme ale relației. Așadar, el se așteaptă la o despăr-țire sau la o lungă discuție despre cum nu ți se împlinesc ție nevoile în relație. Nu e plăcut și nu prea există căi de eschivare.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Ignora-i pe misogini si invata sa razi de ideile lor!

Next:

Ai grija de sufletul tau! Cu cartile pe fata despre violenta domenstica

You may also like

Post a new comment